Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

27 October 2014

Planning Hadiah Birthday and Anniversary Tahun Depan

Assalamualaikum...

Saje je nak cerita apa yang tengah ada dalam kepala otak ni.... Planning Hadiah Birthday Suami dan Hadiah Hari Ulang Tahun Pernikahan kami yang ke-6.... Dalam kepala macam nak bagi 1Hadiah dan 1Pakej Holiday dekat-dekat jadi la... Ada baby kecik tak leh nak pergi jauh-jauh sangat....

So kebetulan masa Birthday Husband saya tunggu hari nak bersalin and Anniversary kitaorang tu saya tengah dalam pantang dan ada Wedding Adik dekat Kampung... So Holiday memang kena tangguh dulu.. Kena tunggu 100hari keatas baru boleh holiday... Tapi time tu mesti kena pantang "AIS" lagi dan ada lagi beberapa makanan dan minuman yang kena pantang sampai setahun...huhuhu.... Kena tengok juga jadual Husband bila dia OFF-DAY baru boleh pergi.... Tak pun bagi Hadiah sahaja....

Kalau holiday macam nak jalan-jalan Melaka tapi kalau jalan-jalan mesti baby tak selesakan... Macam tak sesuai je nak holiday tahun depan... Tengok dulu macam mana keadaan baby....

Hadiah banyak menda yang tersenarai... Tapi tak leh nak bagitahu lagi nak belikan apa.... Tengok dulu macam mana ye...

Tu je la...

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya