Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

17 November 2014

Masa Semakin Suntuk....

Assalamualaikum.... Selamat Pagi...

Sebenarnya tengah sibuk sekarang ni... Sebabnya masa dah makin suntuk... Nak dekat dengan tarikh bersalin... Huaaaa.... Dah la belum print lagi detail-detail tenant yang bermasalah... Belum lagi nak ajar dekat orang yang ganti tempat saya masa bersalin nanti.... huhuhu....

Sekejap sangat masa berlalu... Dah masuk 28minggu.... Ada lagi 2 bulan je untuk bawa baby dalam perut ni... Neves sangat-sangat... Dengan tak ready VCO lagi.... Orang kata makan VCO senang proses bersalin... Makan Olive oil pun boleh....


Walaupun orang tegur tak nampak pun perut masa mengandung ni siap terkujat tengok perut takde rupa 7bulan tapi sakit dah terasa.... Baby baik-baik kat dalam ye...

Doakan yang terbaik untuk saya ye... Doakan dipermudahkan bersalin... Doakan boleh bersalin secara Normal... Doakan baby takde ragam selepas bersalin baik je..... ameen.... ameen....

Mungkin takkan bersiaran sampai bersalin sebab nak menyiapkan apa yang patut sementara masih berada di pejabat....

Banyak sangat-sangat entry yang tertangguh in sya ALLAH akan buat masa dalam pantang nanti ye....

Wassalam...

p/s: TQ Doakan saya... =)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya