Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

05 February 2015

Eh Ada Lagi Mak Yung Ni????

Assalamualaikum.... Selamat Pagi nak Masuk ke Tengahari...

Ye masih kat office lagi... Ntah bila baby nak keluar pun tak tau... Syok sangat kot dok dalam rahim umi dia atau ada benda yang baby tak dapat lagi tu yang takmo keluar???

Dah pujuk keluar time birthday ayah dia 27.01.2015 tak juga keluar, pujuk keluar Hari Wilayah konon-konon boleh dapat hadiah pun tak keluar gak....Ngeng sangat.... Pujuk lagi keluar semalam 04.02.2015 biar sama dengan birthday pakcik dia pun tak keluar-keluar... Lepas tu cakap dia keluar sebelum due date atau ngam-ngam due date pun takpe... Sebab macam saya mention hari tu saya tak nak la induce, nak semulajadi je.... Harap-harap ALLAH makbulkan doa saya...

Dah la pakcik awak nak kenduri pulak tu bulan 3 ni... Dalam pantang la Umi pergi Terengganu nanti hantar pengantin lelaki... Lepas tu nak buat Kek Kawin untuk Kenduri belah lelaki pun dalam pantang gak.... Adoiii... Baru plan nak buat kek cantik-cantik untuk diaorang... Harap kuat dah time tu.....

Hari ni last check-up untuk 39minggu... Tak tahu apa jadi kejap lagi... Kena jumpa doktor ke, kena check jalan ke... Harap-harap takde apa la kan... Baby gerak pun ok je takde masalah....

Baby dok dalam tu ok-ok je tau... Jangan berak lagi ye... Umi nak bersalin normal ni....

Doakan saya ye kawan-kawan... Tengahari ni nak pergi check-up... Yang last ni I is nervous sebab tak tahu apa akan jadi.... huhuhuhu

Tu je la... Simple... Just nak bagitahu masih wujud lagi di alam maya... Nanti nak cuti lama.... hehehehe

Wassalam.....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya