Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

04 February 2015

Pureen Warehouse Sales 2015

Assalamualaikum...

Pagi tadi tengok Fb sekali buka terus dekat Pureen Page dan yang bestnya Pureen buat Warehouse Sales... Pureen biasanya buat 3kali setahun.... So korang jangan lepaskan peluang untuk memborong barang baby... Memang berbaloi-baloi tau....

Saya suka pergi Pureen Sales ni sebab boleh beli secara banyak dan barangnya tahan lama.... Oh baju saya tak pernah dapat beli sebabnya orang lain dapat capai dulu dan tak banyak dah yang cantik-cantik... sob sob... Yang tu je la terkilan sikit..... Biasa dapat grab tisu basah, sabun mandi, sabun basuh baju, kadang-kadang je beli botol feeding...

So save your date on 7-8 March 2015.... 

Saya dalam mood berpantang masa tarikh Pureen buat sales tu.... So saya nak kirim dengan adik belikan sabun basuh ABD dalam satu kotak besar... Dengan sabun mandi baby untuk pakai kat rumah pengasuh dan sabun mandi untuk Rizqin Ajmal sekali.... Tisu basah rasanya dah cukup kot pulun beli tahun lepas.... Kalau nak beli lagi tisu basah beli yang kecil-kecil tu yang boleh letak dalam handbag dan beli yang refill je....

Borong jangan tak borong....

Enjoy your shopping ye korang...


Babai...

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya