Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

16 April 2015

Kembali Bertugas

Assalamualaikum... Selamat Petang...

Sudah hari ke-6 bertugas masih mood honeymoon lagi.... Penyakit 'M' menyerang tanpa dipaksa.... Hari ni terasa seperti nak demam... Dah start selsema teruk... Mungkin terasa penat bekerja dan uruskan anak-anak, sudah terasa badan seram sejuk...huhuhu

Hari ni baby AA meragam sebab pipi dia ada naik ruam... Macam eczema tapi ikutkan pakcik belum sampai tahap eczema lagi cumanya sakit kot bila bisa keluar kat pipi dia... Semalam naik balik, macam teruk sebab ada air bisa... Bila pengasuh ngadu dia tak tidur sangat hari ni, malam ni saya kena get ready la berjaga malam ni...

Oh.. Hari tu saya tulis baby RA kan... Sebenarnya nak namakan dia Rafiq Ajwad sekali husband cakap nak dekat sama dengan Ayahngah dia pula bernama Afiq...

So officially nama baby ialah Muhammad Areeq Ajwad - ejaan semua dibetulkan oleh ustazah sebab makna dah cantik nama pun kena la betul...

Banyak lagi nak bercerita - nanti kita cerita kemudian ye...

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya