Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

21 October 2015

Lama Tak Update

Assalamualaikum...

Lamanya menyepikan diri... Bukan apa, office dah block semua blogspot.com... So tak dapat nak update apa-apa pun kat sini.... Ini pun guna komputer office tapi kalau nak view memang tak dapatlah... Ni pun sebab test dan boleh buka guna blogger.com je hehehehe...

Apa ye nak cerita... Nak cerita macam-macam... InsyaALLAH saya akan update walaupun tak leh nak view melalui blogspot...

Ajwad dah 8bulan nak masuk 9bulan dah... Kuat makan.. Kuat susu... Alhamdulillah journey full breast milk berhasil sampai sekarang walaupun susu kejap ada kejap drop... Tapi alhamdulillah topup dengan makan sebab dia dah start makan...

Nanti saya kongsi resepi ajwad dekat sini ye...

Rindu blog... Rindu pembaca yang baca blog saya yang tak seberapa ni

Wassalam...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya