Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

11 March 2016

Rizqin Ajmal & Areeq Ajwad

Assalamualaikum....

Sihat? Lama sangat tak berceloteh, bercoret disini... Bukan apa sebab tak boleh nak tengok blog jadi mood menulis tu kelaut dalam....

Dah bulan March baru menjejeh ye... huhuhu... Banyak yang nak dikongsikan.... Entry kali ini saya nak kongsi sikit throwback 2015 - 2016....

Skill menulis semakin tumpul dah rasanya.. Kalau tak mesti banyak idea nak menaip je kerjanyakan... hehehehe

Jom tengok gambar...

Abg Rizqin nak masuk 6thn dah...

Adik dah masuk 1tahun. Ni Ajwad masuk ward sebab semput...

Jumpa kawan jauh dari Johor... Jumpa kat Alamanda je...

Orang Rumah kite buat dapur kat belakang... Sampai sekarang tak siap lagi... Sibuk nau-nau...
Buat dari raya haji 2015... 

2015 best nine on Instagram

Makan Nasi Itik kat dekat Pajam...

Dapat anak buah baru - Huda anak adik no2

Anak buah baru - Khalish Amsyar anak adik no3

Muka ada senyum... Ni baru pandai berdiri dan start nak berjalan

Tengah syok tengok Didi & Friends

Sarapan pagi....

Pergi kenduri...

Lepas gi kenduri pergi KLIA - hantar tokcik balik Kelantan...

Comot.... hahahaha

Abang long

Tukang sepah rumah...

Time baik berdua....

Peace yo...
Ni gambar terbaru diaorang....
Time balik kampung raya cina hari tu....

Macam-macam dah karenah mereka berdua lagi la sikecik ni... Dah pandai berebut dengan abang dia dah.... hahahaha... 

K la tak tahu nak tulis apa...

Wassalam....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya