Kelab Blogger Ben Ashaari

My Lovely Friends

22 March 2016

Untung la Kerja Dalam Airside

Assalamualaikum....

Stalk classmate yang kerja Airside KLIA post gambar kawasan airside terus jeles sebab gambar cantik dan dapat bergambar dengan kapal terbang... Aku boleh je masuk tapi mana boleh masuk ikut sukahati kecuali kau memang ada kerja dalam tu kan.... huhuhuhu....

Meh nak kongsi beberapa gambar dalam airside yang aku jeles tu....













Airside Teamwork....

Gambar masa kitaorang belajar sama-sama dulu... Ni dengan group besar
CDAM (Corporate Diploma Airport Management) & EDAM (Executive Diploma Airport Management)
dekat UiTM, Shah Alam masa perasmian dan tandatangan kerjasama UiTM - MITRANS dan Malaysia Airport Holdings Berhad

Cantikkan gambar-gambar tu..... Jeles....

Ok la tu je untuk hari ni...

Wassalam

Babai

6 comments:

  1. Bai bai... bestnya.lawa gmbr2 dia.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu lawa yang saya jadi jeles... Hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. Yup sangat menarik... Tu yang saya jeles dengan dia

      Delete
  3. wowwww kerlas sgt gambar2 tu...menakjubkan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat cantik gambar dia... Kawasan airside memang cantik... Ramai juga pengantin ambil gambar dalam ni

      Delete

Terima Kasih kerana sudi memberikan komen anda diruangan saya